priskrig

Priskrig!

Priskrig på mundbind presser prisen ned – og vi følger naturligvis med. Så nu kan du købe en pakke med 50 stk. for kun 59 kr. Køber du mere end tre pakker på én gang, giver vi 20 % rabat. Det giver en pris per pakke på 47,20 kr. eller 0,94 kr. per styk. Vi har endnu ikke set billigere mundbind i markedet. Som altid den gode type 2-mundbind, 3 lag og BFE 98%. Det er påbudt at bruge mundbind på område med offentlig adgang, herunder kollektiv transport og butikker med videre.

Brugen af mundbind er, sammen med de andre gængse anbefalinger, med til at hindre smittespredning med coronavirus. Selvom brugen af mundbind kan opleves som ubehageligt, har det en stor positiv virkning på kampen mod Covid-19. Når vi bruger mundbind, bliver vi også mindet om at holde afstand. Vi skal alle sammen bidrage til at mindske sygdomsspredningen og sammenlignet med tiltag som udgangsforbud, er et mundbind en billig og enkel foranstaltning.

Priskrig og nedlukning

I forbindelse med den delvise nedlukning af 69 danske kommuner annonceret 10. december 2020 lukkes barer og restauranter i bemeldte kommuner. Det samme gør teatre, biografer og spillesteder samt foreningsliv. Der er stadig åbent for take away og her er det fortsat påbudt at bruge mundbind ved afhentning. Man skal også bruge mundbind når man henter pakker i sin lokale pakkeshop. Vi leverer både til pakkeshops og til din private adresse, hvis du foretrækker direkte levering. Vi har også åbent for salg til erhvervsdrivende i priskrig. Her får du 40 % rabat hvis du bestiller mere end 1.000 mundbind ad gangen. Denne rabat har vi hos EUmundbind.dk indført, fordi vi gerne vil bidrage positivt i kampen mod pandemien.

Har du spørgsmål til brugen af engangsmundbind, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil også sætte pris på, at du har lyst til at følge os på Facebook

Tilbage til forsiden

40 smittede pr. 100.000 i København
Mundbind reducerer Covid-19-sager i Tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation
Close

Din kurv

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Already got an account?

Close

Categories