Godkendte mundbind mod corona – Kontakt

Mit navn er Niklas Vinther Jakobsen og jeg sælger godkendte mundbind mod corona på EUmundbind.dk.
Ønsker du at komme i kontakt med mig?

Min ambition er altid at svare på din mail inden for 24 timer. I langt de fleste tilfælde har du svar inden for 1 time. Du kan også komme i kontakt med os på telefon 22 67 60 62.

Vi er også til stede på Facebook og Instagram. Find og følg vores profiler for gode tilbud på godkendte mundbind mod corona, nyheder fra vores blog og meget mere. Vores blog finder du også her på siden. Vi bestræber os på at opdatere den med vigtige nyheder om mundbind, corona pandemien og lignende. Har du lyst til at bidrage med dit eget billede til vores Some-kanaler kan du bruge #eumundbind. Hvis du tagger os, giver du tilladelse til at vi må reposte dit billede.

Vi findes også på Trustpilot, og vi tager gerne imod nye anmeldelser. Ligeledes kan du finde vores produkter på Pricerunner. Du vil typisk kunne finde svar på de mest gængse spørgsmål i vores handelsbetingelser. Kan du ikke finde svar her, glæder vi os til at modtage din besked eller opkald.

Jeg er registreret som forhandler af medicinsk udstyr hos Lægemiddelstyrelsen og det er din sikkerhed for, at vores produkter lever op til gældende standarder. Registreringen fornyes årligt og EUmundbind.dk er registreret med CVR nummer 41845376, under navnet Vintherstorm Trading Aps, som er mit selskab.

Jeg bestræber mig på, at min virksomheds miljøpåvirkning er så minimal som muligt. Derfor er vores emballage til godkendte mundbind mod corona mærket med det tyske RESY-mærke. Det betyder at vores emballage kan genbruges. Vores pakkefyld er enten genanvendt fra vores leverandører eller makuleret papir. Vores pakker kan også være genbrugt, derfor vil vores pakker fra tid til anden være ukurante.

godkendte mundbind mod corona

  Navigation
  Close

  Din kurv

  Close

  Wishlist

  Recently Viewed

  Close

  Great to see you here !

  A password will be sent to your email address.

  Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

  Already got an account?

  Close

  Categories